MAXINE. MAGABIZTOS. SZEXI. ELBŰVÖLŐ.

Díjtalan kiszállítás 15.000 forint feletti vásárlás esetén.

Vásárlási információk

Tájékoztatónk az általános internetes vásárlási feltételeket és szabályokat tartalmazza.

 

A VÁSÁRLÁS MENETE

www.maxine.huwebáruházunkban a vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra, meghatározott személyes adatok (név, cím, elérhetőség, e-mail cím) megadása elegendő. A MEGRENDELEM gombbal a kiválasztott termék(ek) megvásárolhatóak.

 

TERMÉKEK

A termék leírása a termék mellett található, a terméket bemutató fényképekkel együtt. A leírások tájékoztató jellegűek, esetleges elírások előfordulhatnak, a leírások változtatási jogát a webáruház üzemeltetőjeként fenntartjuk. Az esetleges elírásokért, (pl. ár, méret, szín, hibás kép) felelősséget a webáruház üzemeltetőjeként nem vállalunk. A fotókon megjelenő színek eltérhetnek a tényleges terméktől és a valóságtól, és bár törekszünk a fényképeken az eredeti színek bemutatására, a különböző monitorok, kijelzők másként adhatják vissza azokat, az ebből adódó félreértésekért felelősséget nem vállalunk.

A www.maxine.hu webshopban megjelenő ékszerek kizárólag a készlet erejéig vásárolhatók meg. Készleteink szintjét folyamatosan frissítjük, de előfordulhat, egy adott terméket egy időben többen is megrendelnek. Ilyen esetben a megrendelések azok beérkezési sorrendjében kerülnek teljesítésre. A nem teljesíthető rendelésről értesítjük a vásárlót, akinek jogában áll a rendelési szándékától elállni.

MEGRENDELÉS

A megrendelés véglegesítenek tekintendő, ha azt a megrendelő részére webáruházunk visszaigazolja, és elfogadja. Az elállás jogát a webáruház fenntartja. A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár! A készleten lévő termékeinket 3 munkanapon belül feladjuk a vásárló által megadott címre.

Amennyiben vásárlónk a megrendelést követően a megadott e-mail címre nem kap automatikus visszaigazoló e-mailt a megrendelt termékkel kapcsolatos információkkal, kérjük, lépjen velünk e-mailen kapcsolatba: info@maxine.hu. Ha a rendelés rajtunk kívülálló, előre nem látható okok, események miatt nem teljesíthető, a megrendeléskor előlegként kifizetett, átutalt, összeget visszafizetjük, visszautaljuk a vásárló részére. Fontos, hogy ez az összeg a vállalkozó oldaláról, nem minősül foglalónak, csak előlegként tartjuk nyilván.

ÁR

A termék fogyasztói ára az adott termék mellett kerül feltüntetésre, áraink kizárólag magyar forintban (HUF) értendők, és tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. A weboldalon található árak előfordulhat, hogy tévesen kerülnek feltüntetésre, ebben az esetben cégünk fenntartja magának az ár változtatás jogát, amennyiben ezt a módosított árat a megrendelő nem fogadja el, úgy cégünknek jogában áll a hatályos jogszabályok szerint a megrendelést nem elfogadni és annak teljesítését megtagadni. A termékek tulajdonjogát a vételár kiegyenlítéséig fenntartjuk magunknak.